Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'diso_divi_coming_soon_redirect' not found or invalid function name in /customers/0/0/6/tresjoarskok.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Tre sjöars kök & mejeri - Vårt egna mejeri där vi tillverkar egen ost

Mejeri

I Öskevik har vi vårt eget mejeri där vi tillverkar våra mejeriprodukter. Alla mejeriprodukter vi tillverkar görs på ekologisk mjölk från våra egna kor som betar och lever på ängarna kring Öskevik. Där tillverkar vi bl.a. vår egen mozzarellaost, en färskost tillverkad på komjölk istället för mozzarellans vattenbuffelmjölk. Utöver mozzarellan tillverkar vi också en salladsost och en färskost. Färskosten kryddar vi i två olika varianter: vitlök & örter och pepparmix.
Vi gör också en egen grillost som passar utmärkt att steka eller att grilla. Nytt från mejeriet är vårt kryddsmör som passar perfekt till grillat.

Allt vi tillverkar i vårt mejeri använder vi också i våra cateringmenyer men de går även att handla på plats i vår om du kontaktar oss innan.

Vi är stolta över våra djur och hur de hjälper till att hålla landskapet runt våra gårdar så öppet och levande.

Est. 2015

Kontakta oss

070-575 96 84 Maria
070-249 02 00 Johan
info@tresjoarskok.se

Här är vi

Östra Öskevik 526,
713 94 NORA

{

Vad vi gör

Mejeri och kött från egna djur. Mer ekologiskt och närodlat går inte att få.